• Forum
  • Haber
*
Ara:  
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Search
  • Giriş Yap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 08, 2010, 02:18:34 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
İÇ DENETİM > icdenetim.org > Forum Hakkında > İcdenetim.org kimler tarafından işletilmektedir?
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: İcdenetim.org kimler tarafından işletilmektedir?  (Okunma Sayısı 5317 defa)
admin
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri E-Posta
İcdenetim.org kimler tarafından işletilmektedir?
« : Temmuz 12, 2007, 12:47:03 am »

Site iç denetim mesleğini icra eden, iç denetim alanına ilgi duyan, meslek profesyonelleri ve akademisyenler tarafından işletilmektedir. Site ile ilgili işletim giderleri bu kişilerce karşılanmaktadır. Site yönetiminde teknik, editoryal, idari veya mali konularla ilgili görev alma gönüllülük esasına dayanmaktadır. İsteyen her profesyonel, site ile ilgili çeşitli alanlarda gönüllü olarak çalışabilir, katkıda bulunabilir. Site için çalışan herhangi bir ücretli kişi bulunmamakta, sitenin bütün işletimi iç denetim mesleğine gönül veren profesyonellerce yürütülmektedir. 
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2007, 03:28:56 pm Gönderen: denetci » Logged
denetci
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri
İcdenetim.org gönüllüleri
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2008, 09:10:24 pm »

Değerli üye ve ziyaretçilerimiz,

İcdenetim.org bilgi paylaşım platformu bir seneyi aşkın bir zamandır iç denetim mesleğine gönül veren profesyonel ve akademisyenler tarafından yönetilmektedir. Tamamen gönüllülük esası ve iç denetim mesleğine katkı misyonu ile hareket eden icdenetim.org gönüllüleri olarak, icdenetim.org platformunun tüm üye ve ziyaretçilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekür ediyor, yeni gönüllüleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı ifade ediyoruz.

İcdenetim.org Gönüllüleri:

Can Erdoğdu, CIA, İç Denetim
Ayşe Saraçoğlu, SMMM, Bağımsız Denetim
Taylan Demirkaya, Akademisyen, Danışman
Umut Tulga, Bağımsız Denetim
Okan Biçer, Finans
Mahir Güney, Denetçi, Danışman, Bilgi Teknolojileri
E. Bertan Kaya, CIA, İç Denetim
Cem Özsoy, SMMM, Bağımsız Denetim
Bünyamin Toygar, Danışman, Bilgi Teknolojileri
Mehmet Ali Koçak, Danışman, Bilgi Teknolojileri
Gürhan Hatipoğlu, Danışman, Bilgi Teknolojileri
Egemen Kılıç, Danışman, Eğitimen, Finans ve Bankacılık
Ersen Ceran, İç Denetim
Bahadır Pehlivanlı, Profesyonel Yönetici
Barış Tunçbilek, Danışman, Akademisyen
Ali Rıza Köker, Uzman, Akademisyen
Tolga Ergüner, Bankacılık
Erdem Kaya, Avukat, Ticaret Hukuku
Aydan Ergül, Bağımsız Denetim

Sitemizde aktif olarak görev almak veya site içeriğine düzenli katkıda bulunmak isteyen herkesi davet ediyoruz. İcdenetim.org gönüllüleri arasına katılmak ve mesleki gelişim ve paylaşım misyonumuzun bir parçası olmak isteyenler, admin@icdenetim.org adresine mail atarak veya bu yazının hemen altına "cevap yazarak" isim, soyad ve yardımcı olabilecekleri alan ile ilgili bilgi sağlayıp başvuruda bulunabilirler.

Saygılarımızla

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: