• Forum
  • Haber
*
Ara:  
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Search
  • Giriş Yap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 08, 2010, 01:43:18 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
İÇ DENETİM > icdenetim.org > Anketler > Paydaşların İç Denetim Algılamaları ve İç Denetimden Beklentileri Anketi
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Paydaşların İç Denetim Algılamaları ve İç Denetimden Beklentileri Anketi  (Okunma Sayısı 2159 defa)
mefege
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
Paydaşların İç Denetim Algılamaları ve İç Denetimden Beklentileri Anketi
« : Eylül 24, 2008, 12:06:59 pm »

Değerli üyeler,

Bu anket “Paydaşların İç Denetim Algılamaları ve İç Denetimden Beklentileri” başlıklı akademik araştırmaya veri oluşturmayı amaçlamaktadır. İç denetim kamuda 5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol kanununun; özel sektörde ise kurumsal yönetim ilkelerinin ve uygulamalarının yerleşmesi ile yaygınlaşmakta ve profesyonelleşmektedir. Bu çalışmanın amacı iç denetim paydaşlarının, iç denetim algılamaları ve iç denetimden beklentilerini ortaya koymaktır.  Yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar, kamu kurumları, hissedarlar ve dış denetçiler iç denetimin paydaşlarını oluşturmaktadır. Bu çalışmada iç denetim raporlarının sunulduğu yönetim kademesi ile iç denetimi gerçekleştiren iç denetçilerin iç denetim tanımı ve algılaması arasında bir farklılık olup olmadığı, tarafların iç denetim uygulamalarına ilişkin beklentilerinin benzerlik gösterip göstermediği araştırılmaktadır.

Ankete katılmak için lütfen aşağıdaki linki kullanınız.

http://mail.tusside.gov.tr/tusside/IDPAnket.nsf

Anketi cevaplayarak harcayacağınız zaman ile bu çalışmanın yürütülmesine önemli katkı sağlayacağınızı düşünüyorum. İlginize teşekkür ederim.

Dr. M. Fatih GÜNER
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: