• Forum
  • Haber
*
Ara:  
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Search
  • Giriş Yap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Nisan 19, 2018, 11:40:38 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Uygulamalı İç Denetim Programı UYGULAMALI İÇ DENETİM EĞİTİMİ

Eğitim programımız ile hedeflenen, iç denetim faaliyetlerinin, şirket Yönetim Kurulu başta olmak üzere, tüm yönetim kademelerine fayda sağlayacak bir yönetsel araca dönüşmesinin sağlanmasıdır.

Detaylar
İÇ DENETİM > İç Denetim Mesleki Uygulama Çerçevesi > IIA ve TIDE Haberleri & Duyuruları > IIA Eğitimlerinden ikincisi 12-14 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak.
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: IIA Eğitimlerinden ikincisi 12-14 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak.  (Okunma Sayısı 11824 defa)
C@N
Global Moderator
Newbie

Üyelik Bilgileri
IIA Eğitimlerinden ikincisi 12-14 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak.
« : Eylül 11, 2007, 07:38:26 am »

IIA Eğitim Seminerlerinden Türkçeye çevrilerek hazırlananlardan ikincisi 12-14 Eylül 2007 tarihleri arasında Nippon Otelde gerçekleştirilecek.

"Katma Değerli İş Kontrolleri: Risk Yönetiminin Doğru Yolu" adını taşıyan (Orjinali "Value-Added Business Controls: The Right Way to Manage Risk") bu iç denetim eğitim semineri Nippon Otel'de yapılacak. 20-25 kişi ile sınırlı olacak bu seminere ait detaylı bilgiye www.tide.org adresinden  ulaşabilirsiniz:

http://tide.org.tr/TIDEWEB/IcSayfa.aspx?kodal=395
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

iç denetim iç denetim yazılımı Risk yönetimi yazılımı ufrs eğitimi kamu iç kontrol Control Solutions International Türkiye